Video Teknik Urut Batin Lelaki

BAGAIMANA URUT BATIN TAK SENTUH ZAKAR ?

Video penerangan ringkas teknik urut batin (terapi kelakian) tanpa sentuh alat sulit anda oleh Thabib Azly.

 

Bagaimana Urut Batin Tanpa Sentuh Zakar Anda ? 

Betul ke boleh urut batin tanpa sentuh zakar ? 

Inilah persoalan yang bermain diminda semua lelaki dan para suami. Banyak call dan sms yang diterima Thabib pada awal tahun 2015 semasa awal mula-mula memperkenalkan urut batin (terapi kelakian) kepada masyarat ketika itu. Rata-rata leleki tidak percaya kerana hampir 100% servis urut batin pada ketika itu  dibuat dengan teknik urut pada bahagian zakar.

Sebenarnya urutan batin lelaki boleh dibuat tanpa urut dibahagian zakar. Punca utama zakar lemah sebenarnya kerana tidak dapat menerima 100% bekalan darah, air dan oksigen yang disalurkan daripada tubuh badan seseorang lelaki kepada zakar akibat gangguan sarat-saraf yang tersumbat disebabkan amalan gaya hidup dan pemakanan yang tidak sihat mengganggu saluran saraf tadi.

Jadi dimana yang diurut ?  Urutan batin dan terapi kelakian yang dilakukan oleh thabib pada titik-titik stimulasi batin (point-point kelakian) yang terdapat dibahagian kaki, pinggang, bahagian celah peha, tangan dan belakang badan serta kepala seseorang lelaki. Penjelasan ringkas teknik urutan batin lelaki tanpa sentuh alat sulit anda boleh dengar video di atas.

Semoga perkongsian kali ini dapat membantu anda.

 

 

Author: Tabib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *