Berapa Harga & Pakej Terapi Kelakian Di PicitPacak.com ?

Harga Urut Batin Lelaki Di Rawang , Selangor , KL

Poster Urut Batin Lelaki

Jom Pilih Satu Pakej Terapi Kelakian Anda ?

Pakej Terapi Kelakian (Urut Batin Lelaki) yang ditawarkan PicitPacak.com ada 3  PAKEJ mengikut kesesuaian masalah kelakian  anda.

Pakaj A - PACAK PANGLIMA : Terapi Kelakian lemah Tenaga Batin

Perhatian : Masa terapi kelakian termasuk tukar dan pakai pakaian anda.

Pakej Pacak Panglima sesuai untuk SUAMI sahaja yang mahu GAGAH PERKASA secara SEMULAJADI. Pakej khas untuk anda yang mengalami masalah lemah tenaga batin.  Kurang bernafsu bersama isteri.  Sukar tegak dan keras walaupun dibantu isteri.  Tengah-tengah syok tiba-tiba lembik. Tiba-tiba alat sulit tidak boleh keras dan tegak langsung.

Kelebihan Pakej Pacak Panglima : Rawatan terapi lemah tenaga batin dibuat oleh Thabib tanpa sentuh langsung alat sulit anda. Teknik Terapi kelakian Picit Pacak hanya picit pada titik-titik saraf kelakian pada anggota tubuh badan anda bagi meransang semula pengaliran air, darah, oksigen, nutrisi dan limpatik dalam tubuh yang tersumbat, lancar mengalir semula.  Bila ia mengalir lancar baru alat sulit anda boleh berfungsi dengan prestasi terbaik.

PERCUMA! Rahsia pemakanan dan senaman kelakian Picit Pacak khas untuk anda Gagah Perkasa secara semulajadi. 

Pakej Pacak Panglima dibuat dalam 3 sesi terapi  :  3 hari berturut-turut atau selang sehari mengikut masalah kelakian yang dihadapi. Manakala 6 sesi terapi kelakian diperlukan termasuk sesi kaunseling dengan Thabib bagi anda yang menghadapai masalah alat sulit tidak berfungsi lansung (mati pucuk). Pakej ini tidak sesuai bagi anda yang alat sulit tidak berfungsi langsung disebabkan penyakit 3 serangkai bertahun-tahun atau terkena sihir. 

Masa Terapi & Harga Pakej Pacak Panglima = 90 Minit : RM250 RM200 (Satu sesi).

PROMOSI BULAN INI! 

Booking Terus untuk 3 Sesi  dengan Deposit RM50  = RM600 RM450 (3 Sesi). Deposit tidak dikembalikan jika anda tidak hadir sesi terapi kelakian.

Jom Buat Temujanji PAKEJ PACAK PANGLIMA Sekarang! dengan klik butang dibawah :

Pakej B - PACAKPERKASA : Terapi Kelakian Tambah Keras Tahan Lama

Perhatian : Masa terapi kelakian termasuk tukar dan pakai pakaian anda

Pakej Pacak Perkasa  sesuaiuntuk SUAMI sahaja yang mahu HEBAT dan KUAT secara semulajadi. Pakej khas untuk anda yang mengalami masalah cepat tewas tak sampai 5 minit ketika bersama isteri atau dinamakan Ejakulasi Pramatang  (bahasa pasarnya “terpancut awal”. Tegak pun di bawah 90 darjah.  Sudah jarang sangant alat sulit keras di waktu pagi ketika bangun tidur. 

Kelebihan Pakej Perkasa Rawatan terapi kelakian tambah keras tahan lama dibuat oleh Thabib tanpa sentuh langsung alat sulit anda. Teknik Terapi kelakian Picit Pacak hanya picit pada titik-titik saraf kelakian pada anggota tubuh badan anda bagi meransang semula pengaliran air, darah, oksigen, nutrisi dan limpatik dalam tubuh yang tersumbat, lancar mengalir semula.  Bila ia telah mengalir lancar baru alat sulit keras dan tahan lama ketika bersama. 

PERCUMA! Rahsia pemakanan dan senaman kelakian Picit Pacak khas untuk anda HEBAT dan KUAT secara semulajadi. Pakej Pacak Perkasa dibuat dalam 2 sesi  :  2 hari berturut-turut atau selang sehari mengikut kesesuaian tubuh badan anda. Pakej ini tidak sesuai bagi anda yang mengalami masalah lemah tenaga batin pada Pakej Pacak Panglima. 

Masa Terapi & Harga Pakej Pacak Perkasa  = 60 Minit : RM200 RM150 (Satu sesi). 

PROMOSI BULAN INI! 

Booking Terus untuk 2 Sesi dengan Deposit RM50 = RM300 RM250 (2 Sesi). Deposit tidak dikembalikan jika anda tidak hadir sesi terapi.

Jom Buat Temujanji PAKEJ PACAK PERKASA Sekarang! dengan klik butang dibawah :

Pakej C - PACAK PENGANTIN : Terapi Kelakian Pengantin Baru

Perhatian : Masa terapi kelakian termasuk tukar dan pakai pakaian anda

Pakej Pacak Pengantin sesuai untuk lelaki (bujang @ duda) yang mahu menjadi SUAMI GAGAH PERKASA secara SEMULAJADI. Pakej khas untuk persediaan lelaki yang ingin berkahwin dan bernikah untuk memperbetulkan pengaliran urat saraf dalam tubuh badan berjalan lancar dan menguatkan tenaga kelakian pengantin. Pakej ini termasuk dengan urutan satu badan pengantin. 

Kelebihan Pakej Pacak Pengantin  : Rawatan terapi kelakian pengantin baru dibuat oleh Thobib tanpa sentuh langsung alat sulit anda. Teknik Terapi kelakian Pacak Pengantin hanya picit pada titik-titik saraf kelakian pada anggota tubuh badan pengantin bagi meransang semula pengaliran air, darah, oksigen, nutrisi dan limpatik dalam tubuh yang tersumbat, lancar mengalir semula. Supaya pengatin menjadi suami gagah perkasa. 

PERCUMA! Rahsia pemakanan dan senaman kelakian Picit Pacak khas untuk pengantin POWER secara semulajadi.

Pakej Pacak Pengantin dibuat dalam 2 sesi  :  2 hari berturut-turut atau selang sehari mengikut kesesuaian tubuh badan anda. Pakej ini tidak sesuai bagi anda yang mengalami masalah lemah tenaga batin pada Pakej Pajak Panglima

Masa Terapi & Harga Pakej Pacak Pengantin  = 60 Minit : RM200 RM150 (Satu sesi).

PROMOSI BULAN INI! Booking Terus untuk 2 Sesi Terapi dengan Deposit RM50 = RM300 RM250 (2 Sesi). Deposit tidak dikembalikan jika anda tidak hadir sesi terapi. 

Perhatian : Masa Terbaik untuk buat Pakej Pacak Pengantin dalam 2-3 bulan sebelum tarikh nikah bakal pengantin. Sekiranya lelaki bujang  @ duda yang mengalami masalah mati pucuk segera buat terapi kelakian untuk merawatnya dengan Thabib. Pilih pakej Pacak Panglima 3-6 sesi terapi kelakian.

Jom Buat Temujanji PAKEJ PACAK PENGANTIN Sekarang! dengan klik butang dibawah :

PERHATIAN : Servis Terapi Kelakian di PicitPacak.com berdasarkan TEMUJANJI SAHAJA bagi memudahkan dan menghargai masa para pelanggan Thabib supaya ANDA TIDAK PERLU MENUNGGU LAMA. Pastikan anda datang awal 10 minit sebelum masa temujanji Terapi Kelakian bermula supaya TIDAK mengganggu jadual temujanji selepas

Scroll to Top
error: Content is protected !!